instagram

Nu när jag är i Sri lanka så kommer jag inte blogg har jag bestämt mig så därför kan ni följa mig på instagram där jag lägger upp bilder varje dag .
jag heter "emmasandin" där.
Kram


super Sri lanka

Har det super i Sri lanka och sitter just nu på stranden . Kommer bara bli mobilbloggning och därför inte jätte bra bilder . Kram


hejdå kalla Sverige

Nu åker jag till Sri lanka och kommer nog inte blogga där ifrån. Ha ett bra jullov . Kram


dagen efter

Dagen efter julafton och jag sitter och tittar på gossip girl med min stora syster. Blev riktigt lyckat igår med många fina julklappar och mycket julmat med härliga släkten. Senare ska jag och min stora syster ut och powerwalka lite. Kram

fml

Mamma väcker mig klockan 10 över 6 för vi ska gå till kyrkan...


my red dress


@ mormors house

Är nu i mormors hus och snart kommer mina kusiner. Har gjort mig färdig och allt, och nu kliar det i fingrarna efter att öppna julklappar. Kommer bilder sen på hur jag ser ut just nu. Kram

god jul

God Jul alla sötnosar! Nu har jag ätit frukost och packat klart för att åka till mormor . Hoppas alla får en bra jul och får det som de har önskat sig . Kram


23 december

Har precis ätit fukost och nu sitter jag och tittar på Grey's Anatomy, fast det är slut snart. Om en timme tror jag att min farmor & farfar ska komma och så ska de få lite julklappar av oss och sedan åker de till Ven med min pappas släkt. Dena julen ska vi fira med min mammas släkt så vi åker till Småland imorgon.

första dagen på jullovet

Första dagen på jullovet och jag saknar inte skolan ett dugg. Riktigt skönt med sovmorgon och kunna göra vad man vill. Idag så ska jag bara ta det lugnt och försöka lära mig spela gitarr och kanske piano. Är så fast besluten att jag ska lära mig de två instrumenten, kanske ett nyårs löfte? Har aldrig haft det innan så kanske blir första gången nästa år(2012). Ikväll ska jag iväg på glöggfest med min familj, som tur väl så känner jag några andra också som ska dit så det ska väl bli kul. Ha en bra dag, kram.

christmas holiday

Jullov, jippi!

Äntligen jullov, har längtat riktigt mycket efter det! Det enda som saknas nu är snön, var har den tagit vägen? Den 27 December åker jag till Sri Lanka så därför firar vi jul i Sverige första gången på länge. Jag är glad för det för har inte firat jul med släkten på länge. Hoppas nu att alla får en bra jul och ett bra jullov, kram.

take a break

Tar en paus nu lite från filmen och jag tycker den är skit bra än så länge ! Hoppas ni får en bra kväll och imorgon är det sista skoldagen och sen är det jullov, lycklig tjej.


abduction

Nu ska jag sätta mig och titta på abduction, min kompis sa att den var skit bra och tittade på trailern och tyckte också att den verkade det.

nyårs outfit




Detta tycker jag är en snygg nyårsoutfit, bid love till skorna ♥

dagen spenderades med bästavän

eheh, en lite oseröis bild som vi bjuder på!

Har varit med Linda nästan hela eftermiddagen förutom direkt efter skolan då jag skulle köpa en sak snabbt på cs till mamma. Vi har mysit, tittat på film, ätit tacos och med mera. Har i alla fall haft jätte kul och just nu gör jag inte så mycket, tittar lite på 2 ½ men. Ha en bra kväll, kram

the outfit


i'm falling to pieces


2011-12-16/2011-12-17/2011-12-18

Har inte hunnit blogga i hela helgen, bara tagit det lugnt och haft det kul så har inte hunnit och orkat. Jag sov hos Emily i fredags till lördag och vi hade det jätte kul. Sedan på lördagen spelade jag tennis och på kvällen tog jag det lugnt. I söndags så träffade jag Linda på kvällen och vi bytte julklappar, visar upp alla mina julklappar sen efter julafton och innan vi sticker till Sri Lanka. Kram

who you are

Har inte gjort så mycket sen förra inlägget, mest bara tagit det lugnt och senare ikväll ska Emily ringa mig för vi ska snacka om imorgon och lite annat. Ha en bra kväll, kram

tidning

Tänker nu sätta mig och läsa en tidning som jag har fått. Innan idag så bakade jag till min stora syster för hon skulle ha med sig kakor till sin spanska imorgon. Ikväll skulle jag egentligen kollat på när man lilla syster spelar pjäs men hon är sjuk så det blir inget av.

frukost

Sitter nu och äter frukost samtidigt som jag pluggar lite No. Ska snart sätta mig framför tven och titta på tjuvarnas jul. Tyckte den var dålig i början, men börjar bli lite bättre för den är så gullig !

two new tank tops


i'd rather be with you

Är just nu med bästavän och vi sitter och lyssnar på musik och sjunger till. Mamma kom hem med mina två tröjor från bubbelroom idag och ni får bilder på dem sedan. Skulle egentligen ha no prov idag men det sköts upp till imorgon, ganska ledsen för det för vill bara ha det gjort... men men. Nu så ska Linda kanske förhöra mig lite till och om en kvart sticker hon hem.

give me summer



lucia

Lucia idag så fick se när treorna på vår skola gick luciatåg, riktigt gulliga var de! Och efter fick vi lussekatter och pepparkakor. Tänkt göra ett litet inlägg för måste egentligen börja plugga direkt till provet jag har imorgon. Kram

nothing ends like a movie

Tar just nu en paus från pluggandet till ett No prov jag ska ha på onsdag, tror det är det sista provet jag har under hela 2011. skönt! Ska nog snart fortsätta plugga och bara ta det lugnt ikväll om jag inte pluggar tills jag lägger mig.

sjukt duktig kille!

En kille i min klass som heter Wille(Wilhelm) och har gjort en cover på free falin. Tycker han är riktigt grym och sprid hans underbara röst!

ünderbart vackert

oh my good, så snyggt så att man dör... vill ha!

Ingen uppdratering under helgen, har mina andledningar. Typ som Emelie sov hos mig i fredags till lördagen och sedan fick jag migrän i lördags. Idag har jag pluggat hela dagen och kollat på km. Nu så har jag precis beställt hem två ünderbara tröjor från bubbleroom som jag verkligen älskar, samtidigt som jag vill ha allt på bilden ovanför! Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sedan bara njuta av det sista av helgen. Kram

home made whoopies

Bakat whoopies hela kvällen och blev väl ganska nöjd med vissa. Innan dess så var jag lite på center syd med min kompis Sara för vi skulle handla julklappar till några i vår klass och sedan så kom jag hem och då åkte jag och hyrde skidor och pjäxor till mig. Imorgon ska jag vara med Emelie och så ska hon antingen sova hos mig eller jag hos henne. Godnatt till alla som ska lägga sig!

sjunde december

Snart ska jag äta och sedan vid sju blir det sista dansträningen för 2011. Älskar verkligen att dansa så kommer sakna det riktigt mycket. Men kommer nog dansa runt i huset som jag alltid gör. Ha en bra kväll, Kram

when i look at you


forever lonley

Outfiten för idag har ni på den andra bilden. Skolan idag har varit helt okej och nu tar jag en paus från pluggandet och ska snart duscha. Har inte så mycket mer att skriva och tycker ni borde kommentera mer och sprid gärna min blogg!
Kram
p.s Tips gärna om vad ni vill läsa om :)

hit the lights


så himla gulligt så att man börjar gråta


dagens

Sårhär såg jag ut idag i skolan och ska snart byta om till danskläder och ikväll vid åtta så sticker jag till dansen. Hoppas alla har haft en bra dag för min har varit sådär. Kram

a big family

Snart kommer hela släkten från pappas sida och vi ska äta lite och sedan baka pepparkakor som vi gör varje år. Nu ska jag gå ner till de andra för de kommer vilken sekund som helst. Förresten så var jag innan imorse på gudstjänst med Linda och där träffade vi Emiy också.

i'm falling to pieces


nobody are so good as you my best friend

Tänkte snabbt bara göra ett litet inlägg och sedan ska jag fortsätta plugga spanska till på torsdag då jag ska ha prov. Igår så träffade jag Linda och vi tog en sväng in på center syd där vi tittade på lite julklappar och smått. Efter det följde hon med mig hem och när våra gäster kom åkte hon. Det var väl ganska kul med gästerna och idag har jag varit inne på center syd igen och köpt det jag tittade på igår, ska få allt i julklapp. Hittade också lite till som jag ska få och efter det spelade jag tennis. Nu har jag då alltså duchat och ska snart göra mig iordning för vi ska fira min kusin.
jag älskar dig riktigt mycket bästavän, ingen är så bra som du !♥

when nothing goes right, go left

en vecka har gått utan dig Elina, bara två månader kvar och 3 veckor tills jag ser dig igen.
du vet att jag älskar dig ♥

följ mig på bloglovin

Följ mig på bloglovin, så följer jag dig!
Kommentera bara att du följer mig så börjar jag sedan följa dig !

första December

Hej, som ni kanske har märkt så är det första December. Tycker att December månad är sjukt mysig och därför tänkte jag att det skulle passa perfekt att första inlägget skulle just bli första December.
Jag har haft många bloggar tidigare, och min senaste var www.emmasandins.blogg.se men kände för att byta. Kommer blogga när jag har tid och hoppas att det inte kommer bli några "onödiga" inlägg.
Tips mig gärna också om vad ni vill att jag ska skriva om m.m
Ha en bra fortsatt torsdag kväll, kram.


RSS 2.0