I think about our memories


studing

Pluggar nu för fullt och letar lite fakta om en debatt vi ska ha på fredag. Skolan idag var chill och han göra klart lite olika saker på bilden och fick tillbaka min matte diagnos, alla rätt! Ha en bra eftermiddag, kram.

shoes

Här har ni bilden jag ritade och originalet finns nedanför i inlägget "inspo". Kommentera gärna vad ni tycker!


I don't feel good

Sitter och snytter mig, har ont i halsen och mår verkligen skit! Det är en liten förklaring varför jag inte har bloggat men har häller inte orkat. Skulle plugga både svenska, matte, engelska och lite till men har inte blivit något av det! Skjuter kanske upp det till imorgon eller tar det efter jag har duschat. Men hoppas ni i alla fall har haft en bra dag och idag på elevens val så ritade jag av ett par Jeffrey Campbell och kanske kan visa hur det blev fast det inte blev så jätte bra men helt okej?
Kram

inspo ♥


look what mommy brings home!

OOOOHHH MY GOD, så himla fina! Nu har jag 3 bikins jag ska använda som satan i sommar!
LOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVEEEEEEEE!

you makes me smile


...

stora syster har gått och smittat mig med sin hemska förkylning och hals ont!
fml

shopping

Här ser ni lite av det jag köpte igår med Hilma, köpte också lite andra småsaker som tunna strumpbyxor och smått och gott.

monday

Godmorgon , måndag igen! Så himla skönt med helg och saknar lovet sjukt mycket . Men det är bara att ta nya tag och försöka höja sina betyg !
Ni får outfit bilder senare i eftermiddag och kanske bilder på det jag har köpt. Har ganska mycket att göra först här hemma så lovar inget idag . Kram


new years eve

Shoppat klart nu och klockan 10 över 6 så börjar bion. Jag och Hilma har haft jätte roligt och jag har verkligen saknat henne. Nu fortsätter kvällen och den kan inte bli bättre !


I miss you

Snart kommer min underbara och saknade Hilma hem till mig och då tar vi bussen till Malmö och SHOPPAR!
Saknar Hilma sjukt mycket och ni hittar hennes blogg här!

amazing guy

Han heter Wille, han går i min klass. Mer behöver ni inte veta för att förstå att han är sjukt duktig!

black and white

Ska snart åka till Glumslöv där jag spenderar resten av kvällen. Ha en bra lördag kväll för det ska jag ha, kram.

cute slippers

Dessa har söta morgontofflorna fick jag av Linda i julklapp och jag älskar dem verkligen. Går runt i dem hela tiden typ hemma och därför tänkte jag, ni kanske vill se vad jag har på fötterna?
Nej jag bara skojar, men ville iallafall vissa up dem.

nice things to summer

p.s fortfarande helt såld på jeffrey Campbell!!

godmorgon

Godmorgon alla! Idag ska jag bara det det lugnt förutom att det är första tennisträningen. Ikväll ska vi också iväg till några vi inte har träffat sen i sommras. Kram

you make me crazy

Såhär har jag sett ut idag och nu i eftermiddag/kväll ska jag och har förberett för ikväll. Jag ska nämligen hålla för middagen och därför har jag både tänkt ut fördrink, förrätt, huvudrätt och efterrätt.
Ha en bra fredag, kram.

detta kommer ni se mig ha på mig i sommar

Detta har jag nu tryckt hem och tycker både två är sjukt snygga och kommer använda mycket i sommar!

music is always there for me

Vill någon veta vad det bästa i världen är för mig? Jo, det är musik. Både sjunga, spela eller bara lyssna och sjunga med i en låt. Mår så himla bra då och ingen kan ta det ifrån mig.

nothing ends like a movie

Hej, Emily har precis åkt hem för hon skulle träna fotboll och nu blir det att jag sitter och kollar runt på lite olika bloggar och kollar kläder i h&m katalogen. Ska också sen måla mina naglar(IGEN!) sen. Denna gången blir det en blå färg. Ikväll ska jag inte göra så mycket mer för har inte fått någon läxa än. Ha det bra, kram.

I not play your ugly game

Emelie har precis åkt hem, var med henne idag igen. Ikväll ska jag och mamma åka och handla mat till på fredag för då står jag för middagen på kvällen. Annars händer inte så mycket, kram.

feel confused by you


painting my nails

Sitter och målar mina naglar nu och har lagt fram vad jag ska ha på mig imorgon så att det bara går snabbt på morgonen och hinner med att fotta lite till bloggen. Känner mig duktig! Första skoldagen idag då och skolan var hur fin som helst men själva dagen kunde ju varit lite bättre. I eftermiddags så stack jag och Emelie till center syd för hon behövde handla lås till våran skåp och sen tittade vi lite där och åt sedan också där. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske titta på film och sedan ska jag också nog ringa min efterlängtade Emily. Puss
jag och underbara Emelie ♥
Jätte fin cupcake som jag och Linda gjorde igår!

outfit

Såhär ser jag ut idag, första skoldagen under 2012. Nya skola för att de har byggt klart skolan så allt är på plats i den nya och ny kan vi titta bort mot barackerna och tänka ''äntligen''.
Kram

ge mig!

Har gått och blivit helt såld på nitar, riktigt snyggt att ha det som detaljer! Allt annant är också helt underbart i collaget... ge mig!!

the body shop

Fick detta av mina föräldrar när jag fyllde år i sommras och har bara hunnit använda body lotionen men ska verkligen börja använda allting för det luktar så himla gott! Älskar verkligen mango lukten och the body shop tycker jag är en av de bästa hudvårds märkerna så hur mycket bättre kan det bli? Rekommenderar starkt!!

What am I supposed to do when the best part of me was always you

Snart kommer Linda och då ska vi göra färdigt överraskningen som är cupcakes. Har också precis kommit hem från tandläkaren och den fast tandställningen är på...

bracelet

Köpte dessa två underbara armband i Sri Lanka och tänkte därför visa upp dem. Jag tror jag kommer använda dem mycket och köpte lite fler saker där också.
Kram
p.s Snart får man sin tredje tandställning och det är en fast!

9 januari

Godmorgon, studiedag idag och det innebär att man får en extra dag på jullovet. Nu ska jag snart ner och käka frukost och sedan ska jag göra en överraskning åt Linda som ska komma sen till mig i eftermidddag. Efter det runt halv 1 kommer mamma och hämtar mig och min lilla syster och vi ska få våra fasta tandställningar. Sedan ska jag träffa underbara Linda.

just chillin


I eftermiddags/kväll var jag hos farmor och farfar för att äta kalkon med släkten medan jag just nu sitter och chillar i en av mina nya pyjamas tröjor. Chattar också med världens bästa Emily som också har kommit hem från sin semester. Kanske ska sätta på en film senare och käka lite blodapelsin? Känns som att det bara kommer komma onödig fakta så säger hejdå för idag och vi ses imorgon. Kram och godnatt för alla som ska lägga sig.

i need a hero


sportkollektion från gina tricot

Har ni märkt att Gina Tricot har fått in träningskläder? Själv så kollade jag lite runt på olika affärers onelineshop och såg det då hos gina. Jag tycker träningskläderna är jätte snygga faktiskt och kommer nog köpa lite av dem till att ha till dansen eller bara byta ut det gamla jag har hemma.

vad jag fick i julklapp

Bättre sent än aldrig.




Fick också lite till som jag glömde fota och föresten är jag hemma nu !
Kram

RSS 2.0